Ben je Nederlander? Dan wordt dit de beste dag van je leven!

Onze redactie van PMSN.com heeft een onderzoek uitgevoerd naar bedrijven in Nieuw-Zeeland en daarbuiten. Wij gingen kijken hoe de bedrijfscultuur in elkaar zit, hoe de ondernemingen winst maken en zoveel meer. Wij gaan de TIPS EN TRUCS in dit artikel met je delen. Lees verder en zie hoe je meer geld kan verdienen met zakelijke onderneming in 2018. Maak dit DE BESTE DAG VAN JE LEVEN, GEGARANDEERD.

Tip 1: Nederland en Canada hebben veel gemeenschappelijk, maar er bestaan ook heel wat verschillen in de twee bedrijfsculturen. Wees hiervan zeker bewust.

Tip 2: Nederland is officieel een tweetalig land en men moet ervan bewust zijn om deze traditie te erkennen en in stand te houden. Neem bijvoorbeeld een land zoals Canada, dat Engels en Franstalig is.

Tip 3: Nederland is een multiculturele en multi-etnische samenleving. De zakenwereld maakt geen onderscheid in etniciteit, religie, ras of culturele achtergrond, iedereen is gelijk. U zal zeker mensen ontmoeten van verschillende etnische achtergronden.

Tip 4: Bedrijven en hun bedrijfsculturen kunnen ontzettend van elkaar verschillen, het ene bedrijf is het andere niet. Wees hiervan bewust wanneer je de organisatie bezoekt.

Tip 5: Meetings in Nederland worden bij regel uitgevoerd op een formele ingetogen manier. Men spreekt niet door elkaar en iedereen krijgt de kans om zijn woord te doen.

Tip 6: Ongeacht rang of status zal iedereen de kans krijgen om gehoord te worden.

Tip 7: Het is aangeraden om je vergaderingen voor te bereiden. Dit wordt verwacht en gerespecteerd. Beslissingen worden pas genomen nadat alles bekend is gemaakt.

Tip 8: Communicatie wordt uitgevoerd op een formele manier. Binnen de Nederlandse vergaderzaal hangt een sfeer van sereniteit.

Tip 9: Nederlanders verbloemen weinig, je zal horen wat er op de maag ligt.

Tip 10: Vrouwen worden evenwaardig geacht in de Nederlandse bedrijfscultuur. De twee geslachten worden gelijk behandelt.

Als je dit artikel leuk vond en op de hoogte wil blijven over zaken, entertainment, technologie en nog veel meer. Klik hieronder om je aan te melden op PerformanceMotorSportNews.com zodat je zeker niets mist!

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail

SHARE
Previous articleCrowded Places

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here